KLUBBEN » ARKIV » 2012
Opstart Håndboldfitness

Det nye Håndboldfitness på træningshold er for både dig og din nabo. Nu kan I gå til det i Bording KFUM.
Når Bording KFUM på mandag åbner dørene for Håndbold Fitness er klubben en af de første i landsdelen, der kan tilbyde spændende ny træning for de, der har lagt håndboldskoene på hylden og de, der aldrig nåede at få dem på.
Håndbold Fitness er et landsdækkende trænings tilbud for voksne, Dansk Håndbold Forbund har givet sine klubber – og her i Bording glæder vi os enormt til at komme i gang. Alle er velkommen. Det er nemlig så langt fra en forudsætning, at man tidligere har spillet håndbold. Nye medlemmer kan sagtens starte her. Håndboldfitness har mottoet ”Lidt sundere – meget sjovere”, og det er vi helt med på. Vi synes det er sjovest at træne sammen med andre .
Målgruppen er dels tidligere håndboldspillere på plus 30 år, der på grund af øgede krav fra jobbet og familien ikke længere kan afse tid til traditionel håndboldtræning og kamp om søndagen, og dels alle mulige andre, der er interesseret i at holde formen og det sociale liv ved lige.
Bag dette nye træningsprodukt står Dansk Håndbold Forbund og Danmarks Idræts Forbund. ”Foreningsidrætten skal være bedre til at imødekomme danskernes krav og ønsker. Derfor er vi i fuld gang med at udvikle nye, fleksible tilbud, der passer til danskernes travle hverdag, og Håndboldfitness er et godt eksempel på, hvordan det skal gøres. Det her er et supplement til den traditionelle måde at dyrke håndbold på, og er et godt tilbud til dem, der har brug for fleksibilitet, når fritiden skal planlægges” udtaler Niels Nygård, formand for Danmarks Idræts Forbund.
På landsplan lægger godt 30 foreninger ud med at præsentere Håndbold Fitness og målet er, inden for en tre-årig periode at få 10.000 til at snøre skoene og komme i gang med den sjove og alsidige træningsform, sammen med andre.
De to nøgleord for Håndbold Fitness er fleksibilitet og socialt samvær. Gennem de seneste år har fitness centrene haft et godt tag i de mennesker, der ikke længere har tid og overskud til at dyrke klub-idræt i traditionel forstand. Men de samme mennesker klager over, at livet i fitness centrene mangler det sociale aspekt – og det er præcis her, Håndbold Fitness er guld værd
Træningen er tredelt i forskellige træningshold, så man kan selv sammensætte sin træning. Træningen består af en løbe-del, en fysisk del og en håndbold-del. I Bording KFUM har vi dog valgt at droppe løbedelen, for ikke at konkurrere med vores velfungerende løbeklub. Hen over sæsonen varieres træningsaktiviteterne med et nyt tema hver 12. uge
Så støv skoene af og mød op mandag d. 1/10 kl. 20.30-ca.22 i Bording Hallen.
Kontigenten er kun 50 kr pr. måned og betales månedsvis. Det er dog gratis for medlemmer af Bording KFUM og holdfælleskabet Engesvang Bording. Som introtilbud er oktober månedGRATIS.
Vel mødt til alle
Bording KFUM


Håndbold Fitness

MANDAG d.1 oktober Kl. 2030 – 2200
Efter en fantastisk torsdag aften med senior herrer og damer, hvor latter musklen og alle yderlige liggende muskel grupper blev flittigt brugt, er vi nu klar til at starte Håndbold fitness op for alle:
- Damer og herrer
-
Ung som ældre
-
Har aldrig før haft en håndbold i hånden
-
Tidligere som nuværende spillere
-
Med og uden stok

Ganske enkelt for alle som har lyst til at have det sjovt sammen med fysisk aktivitet.
Kontingent er 50 kr pr måned
Betales på måneds basis og kontant ved træning til instruktøren
Vil sige at man sagtens kan starte op i oktober, springe over november og være med igen fra december osv……
Gratis for medlemmer af Bording KFUM og holdfællesskabet Engesvang Bording


27-01-2012 JYLLANDSSERIE
 
19. HJEMMESEJR I TRÆK
....27. januar af Ulrik AndersenHjemmebanestatistikken forbedres hver gang klubben 1. hold i senior herre optræder i Bording Hallen.
19 sejre i træk, fordelt over 15 måneder, er de historiske fakta.
Torsdag aften gik det udover topholdet fra Tvis der blev besejret med 34 - 33. Det var meget utraditionelt, som det tydeligt fremgår, ikke forsvarsspillet der var størst fokus på. Faktisk var Bording spillerne usædvanlig gæstfrie og tillod gæsterne at var med helt indtil kampen afgørelse.
Til slut lukkede hjemmeholdet kampen ledet med en flot scoring af Kim Schildt og herefter en ligeså fornem redning af Jesper Roed i målet, således kom sejren i hus på en aften hvor angrebsspillet fungerede rigtig godt og hvor kontraspillet tog pusten fra Tvis flere gange i løbet af kampen.
Lederstaben uddeler stor ros til hele holdet for en spændende og seværdig kamp.
Kampen i tal: Bording KFUM - Tvis KFUM 34 - 33

 
 
 
 

 

 
 


26-01-2012 VIN VINDER

 
1. VINDER AF VIN
....26. januar af Jesper Tirsvad
Bording KFUM på Facebooklancerede forrige weekend to nye konkurrencer hvor du kunne vinde en flaske rødvin samt et gavekort til Sport24.

Det eneste du skulle gøre var at gå ind på vores Facebook side
http://www.facebook.com/BordingKFUMog gætte på hvor mange Bording KFUM hold der ville vinde deres kampe i den weekend.
Det var der 14 der valgte at gøre og blandt dem var der 6 der gættede rigtigt, nemlig at 7-8 hold (ud af 12) ville vinde deres kampe.
Vindere blev derved fundet ved lodtrækning og blev......

PIA FLINKER (U8/Micro træner)

Stort tillykke til Pia med vinen som vi håber bliver nydt i godt selskab.

Husk at der igen i februar bliver afholdt flere konkurrencer hvor du skal gætte et antal sejre og endvidere trækkes der til sidste hjemmestævne i denne sæson lod, blandt alle der syntes godt om Bording KFUM's Facebook side, om et gavekort til Sport24 på 500,-

VI SES PÅ FACEBOOK.

 
 
 

 

 


26-01-2012 U12 DRENGE A

 
ENDNU EN SIKKER SEJR
....19. januar af Annette Pedersen Efter storsejr i weekenden havde drengene set frem til en jævnbyrdig og spændende kamp mod Grindsted HK.
Begge hold startede i højt tempo og fulgtes nogenlunde ad til halvleg. Resultatet for 1. halvleg var 13-10.
Bordings drenge kom mindst lige så klar ind til 2. halvleg, hvor de forsatte det rigtig gode spil. Forsvaret stod rigtig godt det meste af kampen og sammen med nogle super redninger af de to målmænd, Christian og Magnus, gav det mulighed for nogle rigtig gode kontraløb.
Derudover var tilskuerne vidne til godt angrebsspil, hvor der ligeledes kom godt gang i forskellige systemer og godt pres spil.
Super godt spillet drenge.


Målscorer:
Mikkel 8 (2 straffe)
Sebastian 5
Emil 5
Mathias 4
Oliver 3
Jeppe 2
Mark 1
Kampen i tal: Bording KFUM - Grindsted HK 28 - 15

 
 
 

 

 
 
 

18-01-2012 U12 DRENGE C

 
2. KAMP GODKENDT
....18. januar af Claus JensenEfter en forrygende indsats af drengene i søndags blev det atter "hverdag" igen. Niveauet var faldet en del og der var ikke så meget tænding på hverken i forsvar eller angreb, hvilket jeg som træner må bære min store del af skylden for, da opvarmningen ikke var i top.
På trods af det, gik vi til pause med en 1-måls føring.
Efter pausen kom drengene lidt bedre med i kampen og der blev fightet bedre både i forsvar og angreb. Det gjorde at vi øgede føringen og til sidst hev en forholdsvis sikker sejr i land.
Dejligt at se at drengene, på trods af at tingene ikke rigtigt ville lykkes, fighter sig tilbage i kampen og dermed på en mindre god dag hiver en sejr hjem alligevel, så igen stor ros til hele holdet.
Kampen i tal: Bording KFUM (2) - HK Give Fremad 13 - 10

 
 
 
 

 

 
 

18-01-2012 U12 DRENGE C

 
I GANG MED STIL
....18. januar af Claus JensenSå tog U12 drengene hul på 2. halvdel af sæsonen i C rækken og det med et brag af en kamp fra drengenes side!
Drengene leverede den suveræn bedste præstation i sæsonen hvor der var lukket totalt af i forsvaret, hvilket betød at der gik 8 minutter inden at Ejstrup scorede det første mål. Da vi samtidig havde lavet 5 mål var der fra start lagt afstand.
Hvor målene tidligere på sæsonen blev scoret af 2-3 spillere var der i denne kamp hele 5 målscorere ud af de 9 der var med, hvilket selvsagt betyder at vi bliver farlige fra flere positioner og derfor sværere at dække op.
Stor ros til Drengene for en super indsats.
Kampen i tal: Bording KFUM (2) - Ejstrup/Hærvejen (2) 14 - 8

 
 
 
 

 

 
 

17-01-2012 NYE SPONSORER

 
NYE HOLDSPONSORER
....17. januar af Serie 2 herrer (3.hold)
De nyoprykkede serie 2 herrer kunne mandag offentliggøre 3 nye holdsponsorer:

Nordea, Ikast
Intersport, Ikast
BN-Handyman, Ikast

De nye sponsorer har hjulpet holdet med en ny lægetaske, medicinbold, musikafspiller til opvarmning samt en træningsdragt.

Holdet vil gerne takke de tre sponsorer for deres bidrag.

 
 
 
 
 

 

 
 


15-01-2012 U12 DRENGE A

 
SIKKER SEJR
....15. januar af Lene Svarre Drengene havde set frem til at skulle spille i en ny pulje. Spænding kom der dog aldrig i kampen, hvor Bording kom godt fra start og stod rigtig godt i forsvaret. Det resulterede i mange boldtab fra modstanderen som Bording udnyttede godt med mange flotte kontra mål. Halvlegs stilling 15-4 til Bording.
Anden halvleg var en gentagelse af første hvor Bording formåede at holde fokus og udnytte de mange chancer. Det var en kamp hvor næsten alle kom på måltavlen, hvilket viser hvor dygtige drengene er over hele banen.
Målscorer:
Mathias : 8 mål
Mikkel : 7 mål
Emil : 5 mål
Mark : 4 mål
Oliver : 4 mål
Simon : 3 mål
Jeppe : 2 mål
Kampen i tal: Bording KFUM - Bakkelandets HK 33 - 11

 
 
 

 

 
 

15-01-2012 KAMPKONKURRANCE

 
8 SEJRE
....15. januar af Jesper TirsvadI denne weekend havde Bording KFUM Håndboldklub ikke færre end 12 hold i aktion og på vores Facebook side har vi haft en konkurrence kørende om hvor mange hold man troede ville vinde deres kampe.
14 personer havde valgt at deltage i denne konkurrence og den heldige vinder skulle findes blandt 6 dygtige personer, der alle havde gættet på at 7-8 hold ville vinde deres kampe.
Helt præcis så sejrede 8 af vores hold og her kan bl.a. nævnes en utrolig flot 28-23 sejr til vores U10 drenge AA på udebane over Bjerringbro FH og så satte Jyllandsserie herrerne naboerne fra Ikast KFUM på plads med en suveræn 33-16 sejr, bare for at nævne nogle få af de mange flotte sejre.
Desuden blev det til 2 uafgjorte kampe og blot 2 nederlag så en rigtig god weekend generelt.
Den heldige vinder af en flaske rødvin til en værdig af 100,- blev efter lodtrækning Pia Flinker (microtræner) der vil få sin gevinst i løbet af den kommende uge. Stort tillykke til Pia der forhåbentlig kan nyde sin gevinst til en god middag.
Vi håber at endnu flere vil deltage i samme konkurrence næste weekend og så minder vi jer om at i blot ved at gå ind og trykke "syntes godt om" vores Facebook side, deltager automatisk i lodtrækningen om et 500,- gavekort til Sport24 i Herning Centret, der bliver udtrukket ved sæsonens sidste hjemmestævne, så skynd jer ind og klik "syntes godt om"

 
 
 

 

 
 


14-01-2012 FACEBOOK KONKURRANCE

 
KONKURRENCER PÅ FACEBOOK
....14. januar af Jesper Tirsvad
Bording KFUM på Facebook lancerer i denne weekend to nye konkurrencer hvor du kan vinde en flaske rødvin og et gavekort til Sport24.
Det eneste du skal gøre er at gå ind på vores Facebook side
www.facebook.dk/bordingKFUMog gætte på hvor mange Bording KFUM hold der vinder deres kampe i denne weekend, så er du med i lodtrækningen om en flaske vin til en værdi af 100,-
Endvidere trækkes der til sidste hjemmestævne i denne sæson lod blandt alle der syntes godt om Bording KFUM's Facebook side, om et gavekort til Sport24 på 500,-

Held og lykke til alle.

 
 
 

 

 
 


14-01-2012 WEEKENDKAMPE

 
WEEKENDENS KAMPE
...14. januar af Jesper TirsvadI denne weekend har Bording KFUM Håndboldklub ikke færre end 12 hold i aktion og her bringer vi en let og overskuelig oversigt over hvornår, hvor og hvem der spiller.
9 af kampene spilles søndag hjemme i Bording Hallen og der håber vi på stor opbakning lige fra U10 drengenes kamp kl. 9 indtil serie 2 herrerne slutter dagen af kl. 16.20
God weekend til alle.

LØRDAG:
Kl. 15.15 - Serie 2 herrer i Lyng Hallen : Grindsted HK 2 - Bording KFUM 3
SØNDAG:
Kl. 09.00 - U10 drenge B i Bording Hallen : Bording KFUM 2 - IF Centrum, Skægkær
Kl. 09.50 - U10 piger B i Bording Hallen : Bording KFUM - HA85, Hvinningdal
Kl. 10.40 - U12 drenge C i Bording Halllen : Bording KFUM 2 - Ejstrup/Hærvejen 2
Kl. 11.30 - U10 drenge AA i Bjerringbro Idrætspark :Bjerringbro FH - Bording KFUM
Kl. 11.30 - U12 piger A i Bording Hallen : Bording KFUM - Brande HK
Kl. 12.20 - U12 drenge A i Bording Hallen : Bording KFUM - Bakkelandets HK
Kl. 13.20 - U14 drenge A i Bording Hallen : Bording KFUM - Billund IF
Kl. 13.30 - Serie 2 damer A, NED i Engesvang Hallen :Engesvang/Bording 3 - Bakkelandets HK 2
Kl. 14.20 - U14 piger B i Bording Hallen : Bording KFUM - Ejstrup/Hærvejen
Kl. 15.10 - Jyllandsserien herrer i Bording Hallen :Bording KFUM - Ikast KFUM 2

 
 
 

 

 
 


13-01-2012 SERIE 3 HERRER

 
FANTASTISK STEMNING
..... skrevet af TirsvadTirsdag aften spillede de nyoprykkede serie 2 herrer hjemmekamp imod Them GF og det var en trup fyldt med selvtillid, men også spænding om hvordan det ville gå, der mødtes 45 minutter før kampen (enkelte 44 minutter før = bøde!!)
For det første er der nu to dommere til kampene og for det andet spilles der 2 x 30 minutter så det var spændende at se hvilken indvirkning det havde på konditionen og i sidste ende resultatet.
Kampen startede tæt og holdene fulgtes pænt af op til 5-5. Angrebet blev styret rigtig godt med Bjarne i front og med Roed som en evig trussel imod Them's forsvar, hvilket også hurtigt medførte 3 advarsler til gæsterne.
Efter 10 minutter lykkedes det for Bording at skabe et lille hul ned i kraft af et par redninger i målet og en sjældent set effektivitet i offensiven, men selvom det fungerede offensivt kom Them stadig til for mange lette mål, specielt når bolden blev iscenesat fra deres venstre back. Konsekvensen af dette blev taget ca. 5 min. før pausen hvor Roed blev sendt ud i en halv mandsopdækning og netop dette taktiske træk viste sig at være en genistreg, for pludselig kunne gæsterne ikke komme til de store chancer og Bording fortsatte sit fine spil og kunne gå til pausen foran.
Anden halvleg startede underligt nervøs for hjemmeholdet og 10 minutter inden i halvlegen var Them pludselig kun 2 mål bagefter, efter at Bording faktisk har ført med 5 mål og naturligvis begyndte frygten for et kollaps at brede sig.
Them havde åbenlyst fået lukket ned for Bjarne og Roed var helt naturligt ved at køre træt efter en fremragende indsats i 1. halvleg og som mandsopdækker, men hvor deres kræfter slap op trådte andre spillere som bl.a. Frank og Agger i karakter og sammen med resten af holdet hev Bording alligevel en sikker sejr i hus.
En super flot indsats af samtlige spillere og ikke bare dem på banen men også supporten fra bænken var denne aften fantastisk. Virkelig en HOLDSEJR
Bording KFUM (3) - Them GF 28-22
Målscorer:
Roed - 7 mål
Frank - 6 mål
Bjarne - 5 mål
Agger - 4 mål
H.H. - 3 mål
Risvig - 2 mål
Jacob - 1 mål

 
 
 
 

 

 
 


11-01-2012 AKTIVITETSDAG

 
AKTIVITETSDAG I BORDING HALLEN BADMINTON - FODBOLD - HÅNDBOLD - GYMNASTIK
HVAD HAR DU LYST TIL?
VI INVITERER ALLE TIL AKTIVITER I BORDING HALLEN I VINTERFERIEN.


MANDAG D. 13. FEBRUAR2012 KL. 10-14


KLUBBERNE VIL STÅ FOR AKTIVTERNE DENNE DAG.
PRØV F.EKS.
KIKKERTFODBOLD – BUNGY JUMP – HÅNDBOLD OG BADMINTON PÅ EN SJOV OG ANDERLEDES MÅDE.

TILMELDING PÅ
HALLEN@BORDINGHALLEN.DKELLER SMS: 40860982
Sidste tilmelding den 9. februar 2012


PRIS: 25 KR

(INKL. SPORTSBOLLE OG VAND)


HUSK FORÆLDRE OG BEDSTEFORÆLDRE ER OGSÅ VELKOMMEN.

VI SES

BORDING BADMINTONKLUB
BORDING KFUM HÅNDBOLDKLUB
BORDING IDRÆTSFORENING
BORDING GYMNASTIKFORENING

 
 
 

 

 
 
 

10-01-2012 U14 DRENGE A

 
KANON START AF U14 DRENGE A
....10. januar af KH Efter at have spillet i B-rækken før jul, med kun et enkelt nederlag til følge, stod den nu på A-rækken for Bording KFUM's U14 Drenge.
Som i de foregående sæsoner var det tydeligt at de 3 dage med kampe mellem jul og nytår har gjort drengene skarpe og løftet timing og sammenspil til et højere niveau. Efter 10 dårlige minutter med uskarp forsvar og tekniske fejl så drengene sig ikke tilbage og slog et ellers rigtig godt Silkeborg hold.
Vores forsvar fungerede til UG med god bevægelighed og Kenn og Jesper i kassen stod begge på meget højt niveau.
Angrebet spillede varieret og var godt styret af Jonas Svarre gennem hele kampen.
En storsejr til kollektivet og god indsats af alle på holdet.
Kampen i tal: Silkeborg UH 2 - Bording KFUM 16 - 22

 
 
 

 

 
 
 

08-01-2012 U12 DRENGE A

 
ARBEJDSSEJR
....8. januar af Eva JensenU12 Drenge A spillede søndag eftermiddag sin første kamp i forårets pulje og her spillede de en rigtig flot kamp. De sled meget i forsvaret og det var i det hele taget nemt at se at de bare ville vinde den her kamp.
I første halvleg kom Bording bedst fra start men Ejstrup/Hærvejen kæmpede hårdt for at være med og kom da også op på 5-5.
I anden halvleg kom der lidt mere gang i kontra fasen hvor Magnus i målet blandt andet var leverandør med et par gode udkast.
KP stod en rigtig flot 1.halvleg og stod præcis lige så flot da han kom ind igen i 2. halvleg, det var vist bare hans dag og han var klart medvirkende
til at sejren gik til Bording.
Generelt en rigtig flot kamp af drengene.
Målscorer:
Mikkel: 7
Emil: 3
Mathias: 2
Simon: 1
Jeppe: 1
Kampen i tal: Ejstrup/Hærvejen - Bording KFUM 13 - 14

 
 
 
 
 

 

 
 


07-01-2012 HCM TRÆNING

 
INVITATION
TIL ÅBEN TRÆNINGSDAG FOR U10, U12 & U14 PIGER OG DRENGE
Kære håndboldspiller.
Nu har du chancen for at prøve at blive trænet af en 1. divisions spiller fra HC Midtjylland! (her i blandt den tidligere landshold spiller Pelle Larsen, samt Asbjørn Madsen der vandt VM sølv med U20 landsholder i sommers).
Vi inviterer til gratis åben træning i MCH hal B, som er vores normale træningshal og hjemmebane (indgang via porten over for Mads Eg Damgaardsvej).

Lørdag den 21. januar mellem klokken 9.30-11.30 for U10 og U 12 (drenge og piger)

Lørdag den 28. januar mellem klokken 9.30-11.30 for U14 (drenge og piger).

Der vil naturligvis også blive mulighed for at snakke med vores spillere og få autografer mv.

Du skal klæde om hjemmefra og selv medbringe bold

Har du nogle venner, der gerne vil være med, er de meget velkomne, OGSÅ dem der IKKE spiller håndbold i klub.

Tilmelding er ikke nødvendig, men har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte John Andersen, tlf. 25 36 25 55 eller
ja@adibus.com

Med stor håndboldhilsen
Ledere, trænere og spillere.

 
 
 
 

 

 
 


07-01-2012 U12 DRENGE A CUP

 
KREDS CUP 3. RUNDE
....7. januar af Eva JensenU12 drengene var klar til denne halvsæsons første kamp, Kreds Cup 3. runde kampen der skulle spille i Billund.
Men det viste sig hurtigt at deres modstander var en nem opgave hvor drengene havde derfor svært ved at holde fokus i kampen og der blev spildt rigtig mange chancer og lavet ligeså mange tekniske fejl.
Men kampen blev vundet som den skulle, endda overbevisende og det var vist det eneste positive der var at sige om den kamp.
I 4. runde venter nu et hold som Skanderborg Håndbold der i deres 3. runde kamp besejrede Sdr. Omme IF.
Kampen i tal: Billund IF - Bording KFUM 8 - 23

 
 
 
 

 

 
 


07-01-2012 HÅNDBOLDDOMMER

 
 
 
07-02-2012 U12 DRENGE A
 
SUPER FLOT.
....2. februar af Eva Jensen Drengene skulle i dag virkelig spille op til sit bedste da modstanderne i Kreds Cup'en hed Stilling IF og spiller i en række bedre i turneringen og ligger i toppen i denne.
Drengene levede virkeligt op til noget at det bedste de havde lært og tog rigtig godt fat i forsvaret. I angrebet virkede de lidt hæmmet af at de manglede deres playmaker Sebastian og derfor ikke rigtig i starten af kampen kunne få gang i der spil, men de fulgte dog så godt med at de kun var bagud med 9-12
I anden halvleg kom de stærk igen men med et par fejl og tappede kræfter måtte de se sig slået med 19-23
Det skal dog siges at stilling i de sidste minutter fik et par nemme mål.
Anthony der var rykket op fra c holdet for at hjælpe gjorde en virkelig flot figur.
KP i målet stod en flot kamp og Magnus supplerede ham godt.


Målscorer:
Mikkel 7
Mathias 4
Oliver 2
Emil2
Mark 2
Anthony 2
Kampen i tal: Bording KFUM - Stilling IF 19 - 23

 
 
 
 
 
 
 

02-02-2012 U12 DRENGE A

 
SUPER FLOT.
....2. februar af Eva Jensen Drengene skulle i dag virkelig spille op til sit bedste da modstanderne i Kreds Cup'en hed Stilling IF og spiller i en række bedre i turneringen og ligger i toppen i denne.
Drengene levede virkeligt op til noget at det bedste de havde lært og tog rigtig godt fat i forsvaret. I angrebet virkede de lidt hæmmet af at de manglede deres playmaker Sebastian og derfor ikke rigtig i starten af kampen kunne få gang i der spil, men de fulgte dog så godt med at de kun var bagud med 9-12
I anden halvleg kom de stærk igen men med et par fejl og tappede kræfter måtte de se sig slået med 19-23
Det skal dog siges at stilling i de sidste minutter fik et par nemme mål.
Anthony der var rykket op fra c holdet for at hjælpe gjorde en virkelig flot figur.
KP i målet stod en flot kamp og Magnus supplerede ham godt.


Målscorer:
Mikkel 7
Mathias 4
Oliver 2
Emil2
Mark 2
Anthony 2
Kampen i tal: Bording KFUM - Stilling IF 19 - 23

 
 
 
 
01-03-2012 BØRNETRÆNERKURSUS
 
HÅNDBOLDFITNESS
Kom og prøv en ny og vild sjov motionsform for voksne, hvor du vil blive udfordret både styrke og koordinationsmæssigt.
Mest af alt vil du få stjerneondt i mavemusklerne pga. latterkrampe.
Det er for alle – både jer med og uden håndbolderfaring.
JHFs instruktører vil komme og underholde os:
Tirsdag d. 29/5 fra kl 19-21 i Bordinghallen.
Mød op i træningstøj og shorts.
Tag en drikkedunk med og gerne en ven eller to.
Det er gratis, men skriv en mail til
gilkrog@privat.dk med HÅNDBOLDFITNESS+NAVN+ANTAL.
Vel mødt til gamle og nye ansigter.

 
Hej superteam alias ungdomstrænerteamet sæson 2012/2013
Så kan i godt trække i svedtrøjen, pakke håndklædet, drikkedunken og indendørsskoene sammen med viljestyrken og det høje humør, for I skal møde omklædt i Themhallerne, Frisholmvej 13, 8653 Them præcist kl. 13.00 lørdag d. 9/6-2012.
Her skal vi lege sammen med Dennis Ankersen i 1½ time.
Efter et forhåbentligt velfortjent bad, vender vi bilerne mod Bording, nærmere bestemt Trehuse 14, hvor resten af jeres skønne familier (dvs bedre halvdel og børn – både på hvide og gule plader, bonus mm) slutter sig til os fra kl 16.00 for at hygge, spille, lege og spise resten af dagen og aftenen.
Alt, I skal gøre er at melde jer til ved Eva Jensen enten på mail, sms eller telefon senest onsdag d. 23/5 (det er lige før pinse). Fortæl, hvor mange I kommer – børn og voksne.
Nogle af jer skal lige skrive om I kommer en eller to til Them-arrangementet!!!!!!:)
Vi står for mad og drikke, spil, underholdning + det løse. I skal bare sørge for det gode humør.
Vi glæder os til at se jer,
Hilsen Aktivitetsudvalget Bording KFUM,
Eva og Lotte

U14 Drenge 16/09-2012
 
U14 drengene har været ude og spille 2 trænings kampe i engesvang i dag søndag d. 16-9

1. kamp mod kollund-lind.
drengene startede meget forsigtigt og det voldte dem nogen problemer at spille med harpiks og en stor bold med det lykkes da at komme foran 4-0 og
kp startede godt i målet og holdte modstanderne fra at score i næsten 14 minutter så det så helt fornuftigt ud til halvleg med en føring på 6-3
efter halvlegen havde modstanderne fået styr på deres spil og det voldte os en del problemer at vi ikke kunne finde rytmen i vores eget spil og så måtte vi bare tilstå at luften gik ud af ballonen, gejsten forsvandt og vi tabte 16-11
det mest positive der er at sige om den kamp er vist at vi fik lidt erfaring med at spille u14

Målscore. emil 4 mål, mikkel 3 mål,simon j 2 mål. jeppe og anthony 1 mål

2. kamp mod engesvang
Her var det lidt ligesom om at der kom gejst tilbage i drengene.
de kom bagud 0-1 med så var det også sagt, drengene spille en bedre kamp med langfra så godt som de kan spille.
det var en kamp hvor de fik lidt bedre styr på der frispilninger og spillet blev bredt lidt bedre ud.
forsvaret var det der vandt kampen.
kampen endte 15-9
målscore emil 5 mål, mikkel 3 mål, simon j. 2 mål, jeppe 2 mål, oliver, mark og simon a 1 mål

Mvh. Eva j (holdlederen)
Smil smitter :-)
 
 
 
 

Micro/U8 10/09-2012

 

Sæsonstart den 10. september 2012.

Kl. 15,30 vrimlede det bogstavelig talt ind i hallen med 42 børn og rigtig mange forældre. Det var dejligt, at så mange forældre havde mulighed for at komme og deltage i efterfølgende orienteringsmøde i cafeteriet.

Kathrine fortalte på mødet om det udarbejdede værdigrundlag for KFUM. Her er der lagt vægt på det positive og anerkendende. Jysk Håndboldforbund har som et tema FORÆLDRE I HALLEN. De gode forældre er dem der kommer med positiv heppen, undlader at coache og vejlede eller komme med tilråb. De gode forældre lader børnene have deres opmærksomhed på træneren. Er der noget godt, man gerne vil have gjort bedre, da henvend jer til trænerne. Trænerne vil gerne lære mere/vide mere.(se Bording KFUM håndboldklub:”EN GOD OPLEVELSE I HALLEN).
Igen i år er der tilbud om at hente børn i SFO’en. Ved Bording skole kl. 15,30 og Bag Hallen 15,15. For at være med i ordningen skal I som forældre bede om en kontrakt hos trænerne, som skal underskrives af jer, træneren og SFO’en. Kontrakten afleveres i SFO’en.

Microhåndboldtræningen er kommet rigtig godt fra start igen i år takket være et engageret leder trænerteam bestående af Kathrine Jørgensen, Pia Flinker, Marianne Worm Lambæk. Derudover er der hjælpetrænerne Sheena Kristensen, Christina Liltorp, Birgit Worm.
Klubben har den store udfordring og glæde at have to træneraspiranterne Anne Gilkrog og Jeppe Carøe. Træneraspiranternes uddannelse foregår i samarbejde med DGI, hvilket betyder mulighed for en god og spændende træneruddannelse.

Der stilles også krav til trænerne om en ordentlig og positiv tone. Der skal være vises respekt for forskelligheder, og acceptere at der vil og kan ske fejl og forglemmelser, hvor mennesker samarbejder. Alt i alt skal trænerne være gode rollemodeller og derved værne om klubbens værdier.

Se billede
Her
 
U14 Drenge 28/10-2012
 
U14 drenge spillede i søndags d. 28-10 mod engesvang i engesvang, så det var lokal opgøret.
Drengene kom godt fra start og førte hurtigt 3-0.
Drengene fik lidt gang i de hurtige opløb og førte ved halvleg 9-4. Efter halvlegen var det lidt ligesom at luften var gået af ballonen. De havde rigtig mange fejl afleveringer og var ikke skarpe nok på deres afslutninger men det lykkes dem dog at hale en 18-10 sejr hjem. Dommeren var flittig med uddeling af gule kort som blev til 6 i alt. 3 til hver hold og 2x2 min til hver hold men fint at han stopper det hårde spil med det samme.
Drengene har max point og må siges at være kommet godt igang med U14 sæsonen.
Målscore:
Mikkel 6
Emil 5
Mark 2
Oliver 2
Anthony 1
Simon j 1
Jeppe 1
 

 
U14 Drenge 21/10-2012

Mod. Ry 2. Drenge spillede på hjemmebane i søndags og der var underholdning til de fremmødte.
Drengene spillede en god 1. Halvleg hvor de fik scoret på et par hurtige opløb og tog godt fat i forsvaret.
Resultat ved halvleg 8-6.
I 2.halvleg gjorde drengene tingene mere spændende end det var nødvendigt da de begyndte at lalle lidt og ikke rigtig fik taget ved i forsvaret og skød selvom der faktisk ikke var en chance. Til sidst var de lidt heldige og de vandt 15-13
Kp stod en god kamp og fik pillede pynten af et par friløb så ros til ham. Så tror at de lærte at kampen først er slut når dommeren sidste fløjte har lydt.
Målscore :
Mikkel 7
Emil 4
Anthony 2
Benjamin 1
Simon j 1

 
 
 
U14 Drenge 02/10-2012

Spillede mod Galten i dag og de kom godt i gang med turneringen.
Kampen viser at der er meget at bygge videre på.
1. Halvleg formåede drengene at holde modstanderen fra at score i 7 min. Og førte 10-8 ved halvleg. KP rigtig flot i målet og reddede også et straffe.
I 2. Halvleg var der knap så mange mål.
Benjamin kom på mål i 2. Halvleg og stod også en fin kamp.
Kampen resultat: 16-14.
Målscore:
Emil 7
Jeppe 5
Anthony 2
Simon j og Oliver 1
 
 
 
 
U14 Drenge 13/11-2012
 
Tirsdag d. 13-11 i hadsten
Drengene skulle afsted til hadsten i kreds cup.
De skulle ud og møde et A-hold og ikke hvilket som helst A-hold med dem der fører deres række så vi vidste at det ville blive op af pakke.
Drengene mødte nogle drenge der var noget større end os men det var jo bare at kører på og få det bedste ud af det.
1. Halvleg
Hadsten kom godt fra start og kom hurtig foran med 2-0 men vores drenge kørte på og efter en 2 min udvisning til HD kom vi på 2-2 og det må siges at være det tætteste vi kom på at spille lige op.
De spillede meget mere hårdt end vi er vant til og derfor fik vi tit arm på fra dommeren da det blev meget bare at spille på tværs men HD fik 2x2 min og 1x2 min for at træneren brokkede sig over dommeren kendelse.
Så lidt røre i andedammen har vi da kunne lave.
Resultat ved halvleg 13-7
2.halvleg.
Hadsten fortsatte deres flotte spil og de var bare det bedre men vores drenge spille en rigtig flot kamp og formåede at dække rimeligt flot op så vi kan slet ikke brokke os over kampen resultat. Som blev 30-14.
Det skal lige siges at de i turneringen i snit spiller 24-8
Så det må siges at vi har gjort det godt.
Målscore:
Mathias 5
Oliver 4
Anthony 2
Mikkel 2
Simon a 1
 
 
 
 

U14 Drenge 08/11-2012

Fredag d. 8-11 i thorning.
Da vi var klar til at spille kamp var der ingen dommer fremmødt men heldigvis var det kun lige et par telefon opkald også var der fremskaffet sådan en.
En fra klubben startede med at dømme de første 11 min også kom der en.
Spillet ville ikke rigtig finde en rytme men trods det førte vi 4-8 ved halvleg.
Kp tog et straffe i halvlegen sidste minut.
2. Halvleg
Vi kom slet ikke i gang igen efter halvlegen troede at den var da kørt hjem og pludselig var vi bagud 9-8
Så var det som om at de vågnede igen og de spillede faktisk rigtig flot de sidste 10 min og fik vendt kampen til 10-16
Så det var godt kommet tilbage men absolut ikke en flot kamp.
Målscore:
Emil 6
Mikkel 4
Simon a 3
Oliver 1
Simon j 1
Jeppe 1
 
 
 

 

 

 
U14 Drenge 07/11-2012

Torsdag d. 7-11 gik turen mod Kjellerup hvor vi skulle igen skulle møde deres drenge.
Kampen viste vi ville blive svær da vi virkelig måtte kæmpe for at få sidste sejr i hus.

1. Halvleg startede ganske godt og vi kom foran 0-1
Drengene kæmpede i forsvaret og vi vidste at det var der vi skulle tag ved hvis vi ville vinde kampen.
Kampen blev afbrudt et par gange da de havde problemer med deres halur og det blev sådan at det slet ikke kunne bruges.
Det var svært ikke at kunne følge tiden og det var med til at stresse spillerne i slutfasen.
Det viste sig at det var svært at holde de store spiller og de havde læst og øvet sig rigtig godt på vores angreb så da vi nåede til halvleg var vi bagud med 5-4

2 halvleg.
Vi startede ikke meget bedre end vi havde stoppet 1. Halvleg
Kjellerup kom på 6-4 så var det som om vi fik vores spil til at kører og kp tog et straffe og midt i halvlegen havde vi spillet os op og førte 7-6 men det havde kostet kræfter og vi kom igen bagud og 9-7
Kampen blev en i en spændende afslutning og 2 min før tid stod der 9-9
Bording følte sig snydt for et straffe i slutfasen og lod måske det skimte igennem og Kjellerup fik scoret og vandt 10-9

Alt andet lige må vi konstatere at hvis en på holdet har en dårlig dag og ikke har gejsten ja så smitter det af på hele holdet.

Nu skal vi hurtigt op på hesten igen for der skal spilles allerede i morgen fredag.

Målscorere.
Emil 3
Mikkel 3
Jeppe 1
Oliver 1
Simon j 1

 
 
 
 
U14 Drenge 04/11-2012

Bording 14 Kjellerup 10
Bording spillede mod Kjellerup og de kom rigtig dårligt fra start inden for 6 min stod der 0-3.
Drengene var slet ikke oppe på mærkerne i de første 15 min og lod kjellerup styre hele spillet.
I de sidste 5 min af 1. Halvleg får de sig kæmpet op til 5-7
Lars og mogens har virkelig formået at snakke til drengene i halvlegen for det var et total forandret hold der kom på banen i 2 halvleg.
De fik så godt fat i forsvaret og det må nok siges at det var der de vandt kampen.
De holdte Kjellerup så de kun scorede 3 gange i 2. Halvleg
Meget flot.
Der kom også gang i vores eget spil og der blev scoret nogle stykker på hurtigt opløb.
Kp voksede i målet og diskede op med en del rigtig flotte redninger.
Målscore.
Emil 5
Oliver 3
Mikkel 3
Simon j 2
Simon c 1

Næste kamp er endnu en match mod Kjellerup som spilles på torsdag i Kjellerup.
Det bliver en spændende kamp som er det hold der ligger som nr. 2 og os som nr. 1
 
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Copyright Bording KFUM Håndbold 2018