Om Bording KFUM

Bording KFUM håndboldklub er en åben social klub for alle, med vægt på bredde håndbold. Vi er en idrætsklub, der vil styrke de frivilliges ramme om håndbold med et stærkt fællesskab, motivation, udvikling og glæde.
 
Vi er op mod 90 frivillige ledere, bestyrelse, udvalg, trænere, unge trænere, holdledere og Midtjysk Julecup til at løfte opgaverne for vores 200 medlemmer på vore ungdoms og senior hold.
 
Der er gennem det frivillige arbejde i Bording KFUM mulighed for oplevelser for livet, hvor vi lærer, uddanner og videreudvikler undervejs, som kan bruges videre i livet – også uden for Bording KFUM’s virke.
 
Den frivillige leder i Bording KFUM udviser ansvarlighed og respekt for hinanden, er altid positiv og entusiastisk i sin kommunikation, samt har talent og øje for den enkelte.
 
At Bording KFUM kendes for, at her er det sjovt og lærerigt at være med, der er kort fra idé til handling og alle muligheder står åbne.
 
At der i Bording KFUM udvises anerkendelse og respekt for den enkeltes indsats uanset om den er stor eller lille, om det er en større eller mindre aktivitet eller om den er frivillig eller lønnet.
 
At Bording KFUM er en attraktiv breddeklub, med et solidt socialt fundament. En klub med plads til alle, uanset social status og håndboldmæssigt niveau.
Bording KFUM vil vinde kampe på breddens præmisser via kompetente trænere – ingen glemmes, alle bruges. Vi har hele tiden øje for den enkelte spillers håndboldmæssige udvikling og dygtiggørelse.

Bording KFUM Håndbold blev etableret i 1969 og har i dag flere hold både i ungdomsrækker og i seniorrækker.

 
Venlige håndbold hilsner
Bording KFUM Håndboldklub
Bestyrelsen